EQApp - Stable manager system

PRODUKTER

Se alle produkter

Vil du gerne have mere info?
Så book et online møde !

RYTTERE

STALD ENHEDER

Mobile App

Mobile App

Det er muligt at bruge mobil telefonen til at rette og se alle data.

Stable touch screen

Stable touch screen

Det er muligt at få touch screen fra 18 tommer til 65 tommer som kan hænges op i stalde. Det er en god møde at holde overblik over opgaverne.

Apple - Appstore

Apple - Appstore

Download EQApp fra Apple appstore til din Iphone eller Ipad.

Android Google play

Android Google play

Download EQApp fra Google Play.

EQApp er et team med livslang erfaring i heste branchen. Vores mål er at skabe pålidelige systemer som virker i det daglige arbejde.

OM

image

HVEM VI ER

Vi er en familieejet virksomhed som har være med i heste sporten i de sidste 40 år. I 2012 blev vores datter en del af det danske pony landshold i spring og vi havde over 11 heste i ridning samtidigt med at hun gik i skole. Vi havde derfor brug for et værktøj til at planlægge træningen men som også kunne bruges til at evaluere vores resultater. Samtidigt havde vi også brug for at kunne holde styr på de heste som var i ridning og sikre at alle fik den optimale træning. Ligeledes var der brug for at holde styr på regninger til dem som havde opstaldet heste i ridning.

Vi har siden da udviklet på produktet og har det idag ude og blive brugt i mange forskellige slags stalde.

Hvis du har brug for at vide mere så kontakt os endeligt.

EQApp er et veltestet system som har vist sin værdi i det daglige arbejde i heste stalde. Det er et produkt som har vist sin værdi i mange forskellige typer af heste stalde hvor stort set alle står over for de samme udfordringer. EQApp tilbriger værdi til det daglige arbejde hver dag.

KONTAKT

BOOK EN DEMO

Skriv en beske og vi skal lave en uforpligtende demo. Vi vil have mulighed for at sætte systemet op med jeres egne data som normalt tager ca 30 min. Der medfølger en 14 dages gratis prøve periode.